Bantalan Roller Tapered

  • QYBZ Tapered Roller Bearings III

    QYBZ Tapered Roller Bearings III

    Bantalan roller tirus nyaéta bantalan anu tiasa dipisahkeun. Boh cingir jero sareng luar bantalanana parantos nganggo tapered. Jinis bantalan ieu dibagi kana jajaran tunggal, jajar dua kali sareng opat jajar bantalan roller tirus numutkeun jumlah jajaran anu dipasang. Baris roller bantalan rol tunggal tiasa nanggung beban radial sareng beban aksial arah tunggal. Nalika bantalan ngasuh beban radial, éta bakal ngahasilkeun kakuatan komponén aksial, janten bantalan sanés anu tiasa nahan gaya aksial dina arah anu sabalikna diperyogikeun pikeun nyaimbangkeun.

  • QYBZ Tapered Roller Bearings I

    QYBZ Tapered Roller Bearings I

    Bantalan roller tirus jenis bantalan ieu diwangun ku ring jero, cincin luar sareng elemen rolling tirus. Kusabab géométri desain na, bantalan roller tirus tiasa nahan beban gabungan (aksial sareng radial). Salaku tambahan, desain ngamungkinkeun para roller pikeun neraskeun gulung sanaos aranjeunna ngageser dina rel tina cincin luar sareng jero.

    Sudut kontak tina bantalan roller tirus dina raceway variabel, anu ngajantenkeun babandingan aksial sareng beban radial tiasa diimbangi dina sagala hal; nalika sudutna ningkat, éta ngagaduhan kapasitas aksial beban anu langkung ageung.

  • QYBZ Tapered Roller Bearings II

    QYBZ Tapered Roller Bearings II

    Bantalan roller tirus nyaéta bantalan anu tiasa dipisahkeun. Boh cingir jero sareng luar bantalanana parantos nganggo tapered. Jinis bantalan ieu dibagi kana jajaran tunggal, jajar dua kali sareng opat jajar bantalan roller tirus numutkeun jumlah jajaran anu dipasang. Baris roller bantalan rol tunggal tiasa nanggung beban radial sareng beban aksial arah tunggal. Nalika bantalan ngasuh beban radial, éta bakal ngahasilkeun kakuatan komponén aksial, janten bantalan sanés anu tiasa nahan gaya aksial dina arah anu sabalikna diperyogikeun pikeun nyaimbangkeun.

  • Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roller Tapered

    Bantalan roller tirus mangrupikeun bantalan jenis anu misah. Bantalan ku roller sareng cincin batin kandang mangrupikeun komponén jero, anu tiasa dipasang nyalira kalayan cincin luar. Cingir jero sareng luar bantalan gaduh raket tirus, sareng rol tirus dipasang di antara lorong. Upami permukaan kerucut diperpanjang, puncak permukaan kerucut tina cincin batin, cincin luar sareng roller intersect dina titik sumbu bantalan.