Bantalan Roller Tapered

Pedaran pondok:

Bantalan roller tirus mangrupikeun bantalan jenis anu misah. Bantalan ku roller sareng cincin batin kandang mangrupikeun komponén jero, anu tiasa dipasang nyalira sareng cincin luar. Cingir jero sareng luar bantalan gaduh raket tirus, sareng rol tirus dipasang di antara lorong. Upami permukaan kerucut diperpanjang, puncak permukaan kerucut tina cincin batin, cincin luar sareng roller intersect dina titik sumbu bantalan.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

Bantalan roller tirus mangrupikeun bantalan jenis anu misah. Bantalan ku roller sareng cincin batin kandang mangrupikeun komponén jero, anu tiasa dipasang nyalira sareng cincin luar. Cingir jero sareng luar bantalan gaduh raket tirus, sareng rol tirus dipasang di antara lorong. Upami permukaan kerucut diperpanjang, puncak permukaan kerucut tina cincin batin, cincin luar sareng roller intersect dina titik sumbu bantalan.

Salian ti séri métrik, bantalan roller tirus ogé gaduh séri Inggris. Kodeu sareng diménsi séri métrik saluyu sareng standar ISO, sareng séri Inggris saluyu sareng standar AFBMA.

Produk Tembongkeun

3
4
2
1

Struktur sareng Karakteristik

Bantalan rol tirus gaduh struktur anu béda, sapertos jajaran tunggal, jajar dua kali sareng bantalan rol tirus opat jajar. Dina raraga nyegah geser anu ngarusak antara roller sareng raceway anu disababkeun ku gaya inersia nalika bantalan ngajalankeun kalayan gancang, bantalanna kedah nanggung beban anu tangtu.

Bantalan roller tapered cocog pikeun bantalan beban radial, beban aksial unidirectional sareng beban radial sareng aksial gabungan. Kapasitas beban aksial bantalan roller tirus gumantung kana sudut kontak α, nyaéta sudut raceway ring luar. Langkung ageung sudut kontak α, langkung ageung kapasitas beban aksial.

Baris tunggal bantalan roller tirus

Jenis bantalan ieu tiasa ngawatesan pamindahan aksial tina poros atanapi cangkang dina hiji arah sareng nanggung beban aksial dina hiji arah. Dina aksi beban radial, kakuatan komponén aksial bakal dihasilkeun, anu kedah saimbang. Ku alatan éta, dina dua dukung aci, dua bantalan kedah dianggo tatap muka atanapi tatap muka.

img5
img6
img4

Bantalan rol tirus dua jajar

Cingcin luar (atanapi cincin jero) sacara gembleng. Raray tungtung alit tina dua cincin batin (atanapi cingcin luar) sami, sareng aya spacer di tengahna. Izinna disaluyukeun ku kandelna cincin spacer. Jenis bantalan ieu tiasa nanggung beban radial sareng beban aksial dua arah dina waktos anu sami. Éta tiasa ngawatesan pamindahan aksial dua arah atanapi cangkang dina rentang aksés sumbu aksial.

img3
img2

Bantalan roller tapered opat jajar

Kinerja bantalan jenis ieu dasarna sami sareng bantalan rol tirus dua kali, tapi éta tiasa nanggung beban langkung radial tibatan bantalan rol tirus dua kali, tapi kecepatan wates na langkung handap. Hal ieu utamina dianggo dina mesin beurat sapertos ngagiling.

img1

Aplikasi

Sudut kontak tina bantalan roller tirus dina raceway variabel, anu ngajantenkeun babandingan aksial sareng beban radial tiasa diimbangi dina sagala hal; nalika sudutna ningkat, éta ngagaduhan kapasitas aksial beban anu langkung ageung.

Fossa ngagaduhan seueur bantalan roller tirus, kalebet elemen anu tiasa dicabut, anu ngajantenkeun gampang disaluyukeun dina aplikasi.

Jinis bantalan ieu seueur dianggo dina:

Hubs pikeun kendaraan hampang, industri sareng tatanén

Transmisi (transmisi sareng diferensial)

Mesin spindle

Daya angkat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali