Bantalan Roller Spherical

  • QYBZ Spherical Roller Bearings I

    QYBZ Bantalan Roller Bola I

    Roller bulat dina dorong roller aligning mandiri disusun sacara serong. Kusabab permukaan lomba tina ring balap bunder, maka éta ngagaduhan kinerja nyalira. Éta tiasa ngantepkeun aci Dengdekkeun, sareng sudut condong anu diidinan nyaéta 0,5 ° dugi ka 2 ° sareng kapasitas beban aksial ageung pisan. Éta ogé tiasa nanggung beban radial nalika nyandak beban aksial. Pelumasan minyak umumna dianggo.

  • Spherical Roller Bearings

    Bantalan Roller Spherical

    Roller bulat dina dorong roller aligning mandiri disusun sacara serong. Kusabab permukaan lomba tina ring balap bunder, maka éta ngagaduhan kinerja nyalira. Éta tiasa ngantepkeun aci Dengdekkeun, sareng sudut condong anu diidinan nyaéta 0,5 ° dugi ka 2 ° sareng kapasitas beban aksial ageung pisan. Éta ogé tiasa nanggung beban radial nalika nyandak beban aksial. Pelumasan minyak umumna dianggo.