Bantalan Roller Spherical

Pedaran pondok:

Roller bulat dina dorong roller aligning mandiri disusun sacara serong. Kusabab permukaan lomba tina ring balap bunder, maka éta ngagaduhan kinerja nyalira. Éta tiasa ngantepkeun aci Dengdekkeun, sareng sudut condong anu diidinan nyaéta 0,5 ° dugi ka 2 ° sareng kapasitas beban aksial ageung pisan. Éta ogé tiasa nanggung beban radial nalika nyandak beban aksial. Pelumasan minyak umumna dianggo.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

Roller bulat dina dorong roller aligning mandiri disusun sacara serong. Kusabab permukaan lomba tina ring balap bunder, maka éta ngagaduhan kinerja nyalira. Éta tiasa ngantepkeun aci Dengdekkeun, sareng sudut condong anu diidinan nyaéta 0,5 ° dugi ka 2 ° sareng kapasitas beban aksial ageung pisan. Éta ogé tiasa nanggung beban radial nalika nyandak beban aksial. Pelumasan minyak umumna dianggo.

Karakteristik kinerja bantalan roller nyalira

1. Kecepatan rendah, résistansi kejutan sareng ketahanan geter

2. Jalur pacilingan luar bentukna buleud sareng gaduh pasipatan nyalira, anu tiasa ngimbangan kasalahan anu disababkeun ku benten centrality sareng deflection aci, nyaéta nalika poros cincin batin condong kana poros cincin luar (umumna aya dina 3 derajat ), éta masih tiasa beroperasi normal

3. Éta utamina nanggung beban radial ageung

4. Éta ogé tiasa nanggung beban aksial alit

Kaayaan seni roller aligning mandiri seni

Roller profil na dirancang ku generasi anyar pelat waja, anu didesain janten simétris sareng babandingan beban ningkat pisan.

Struktur sanés anu dirancang ku generasi énggal dicirikeun ku panggunaan kandang kuningan integral mesin sareng roller simetris anu diperkuat. Beban anu dipeunteun sami sareng desain tipe CC. Éta tiasa dianggo sasarengan sareng desain tipe CC, khususna pikeun modél ukuran ageung.

Daérah Aplikasi

Mesin kertas, perédap, gandar wahana karéta api, korsi bantalan kotak roda gilinding, roller gilinding, crusher, layar ngageter, mesin percetakan, mesin damel kai, perédam pikeun sababaraha industri sareng bantalan nangtung sareng korsi.

Pangaruh diri aligning hirup roller bearing

Nalika suhu kerja bantalan ngaleuwihan 120 , bagian-bagian bantalan bakal kaleungitan stabilitas dimensi aslina. Ku alatan éta, pikeun bantalan kalayan suhu kerja anu langkung luhur tibatan 120, urang tiasa nempatkeun syarat khusus ka perusahaan sareng seljst bearing sareng perlakuan panas khusus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali