Produk

  • QYBZ Tapered Roller Bearings III

    QYBZ Tapered Roller Bearings III

    Bantalan roller tirus nyaéta bantalan anu tiasa dipisahkeun. Boh cingir jero sareng luar bantalanana parantos nganggo tapered. Jinis bantalan ieu dibagi kana jajaran tunggal, jajar dua kali sareng opat jajar bantalan roller tirus numutkeun jumlah jajaran anu dipasang. Baris roller bantalan rol tunggal tiasa nanggung beban radial sareng beban aksial arah tunggal. Nalika bantalan ngasuh beban radial, éta bakal ngahasilkeun kakuatan komponén aksial, janten bantalan sanés anu tiasa nahan gaya aksial dina arah anu sabalikna diperyogikeun pikeun nyaimbangkeun.

  • QYBZ Hub Bearing I

    QYBZ Hub Bantalan I

    Fungsi utama bantalan hub mobil nyaéta nanggung beban sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub roda. Éta henteu ngan ukur ngasuh beban aksial tapi ogé ngandung beban radial. Éta mangrupikeun bagian anu penting pisan.

    Bantalan roda mobil tradisional diwangun ku dua sét bantalan roller tirus atanapi bantalan bola. Pamasangan, minyak, panyegelan sareng pangaturan clearance tina bantalan dilumangsungkeun dina jalur produksi mobil.

    Struktur ieu nyusahkeun pikeun dirakit di pabrik mobil, biaya tinggi sareng reliabilitas anu kirang. Sumawona, nalika mobil aya dina titik pangropéa, bantalanna kedah diberesihan, diminyakan sareng disaluyukeun.

  • QYBZ Tapered Roller Bearings I

    QYBZ Tapered Roller Bearings I

    Bantalan roller tirus jenis bantalan ieu diwangun ku ring jero, cincin luar sareng elemen rolling tirus. Kusabab géométri desain na, bantalan roller tirus tiasa nahan beban gabungan (aksial sareng radial). Salaku tambahan, desain ngamungkinkeun para roller pikeun neraskeun gulung sanaos aranjeunna ngageser dina rel tina cincin luar sareng jero.

    Sudut kontak tina bantalan roller tirus dina raceway variabel, anu ngajantenkeun babandingan aksial sareng beban radial tiasa diimbangi dina sagala hal; nalika sudutna ningkat, éta ngagaduhan kapasitas aksial beban anu langkung ageung.

  • QYBZ Tapered Roller Bearings II

    QYBZ Tapered Roller Bearings II

    Bantalan roller tirus nyaéta bantalan anu tiasa dipisahkeun. Boh cingir jero sareng luar bantalanana parantos nganggo tapered. Jinis bantalan ieu dibagi kana jajaran tunggal, jajar dua kali sareng opat jajar bantalan roller tirus numutkeun jumlah jajaran anu dipasang. Baris roller bantalan rol tunggal tiasa nanggung beban radial sareng beban aksial arah tunggal. Nalika bantalan ngasuh beban radial, éta bakal ngahasilkeun kakuatan komponén aksial, janten bantalan sanés anu tiasa nahan gaya aksial dina arah anu sabalikna diperyogikeun pikeun nyaimbangkeun.

  • QYBZ Spherical Roller Bearings I

    QYBZ Bantalan Roller Bola I

    Roller bulat dina dorong roller aligning mandiri disusun sacara serong. Kusabab permukaan lomba tina ring balap bunder, maka éta ngagaduhan kinerja nyalira. Éta tiasa ngantepkeun aci Dengdekkeun, sareng sudut condong anu diidinan nyaéta 0,5 ° dugi ka 2 ° sareng kapasitas beban aksial ageung pisan. Éta ogé tiasa nanggung beban radial nalika nyandak beban aksial. Pelumasan minyak umumna dianggo.

  • QYBZ Hub Bearing III

    QYBZ Hub Bantalan III

    Bantalan roda nyaéta bantalan khusus anu dilarapkeun kana roda mobil, anu nanggung beurat sadaya kendaraan, gaya akselerasi, gaya deselerasi, ngarobah kakuatan gurat, sareng geter sareng pangaruh anu disababkeun ku kaayaan jalan. Dina urutan pikeun mastikeun kasalametan sareng reliabilitas nalika ngerem, sistem ngerem anti-konci (ABS) ogé janten langkung populér. Kusabab kitu, pasar gaduh paménta anu ningkat pikeun unit bantalan hub roda kalayan sénsor internal. Bantalan roda tiasa dibagi kana jinis generasi kahiji, kadua sareng katilu numutkeun kamekaranana.

  • QYBZ Hub Bearing II

    QYBZ Hub Bantalan II

    Bantalan hub roda mangrupakeun bagian perjalanan anu penting dina mobil. Gandar hub tanggung jawab pikeun ngirangan résistansi gesekan nalika chassis ngajalankeun sareng ngajaga nyetir normal mobil. Upami bantalan hub gagal, éta tiasa nyababkeun noise, pemanasan bantalan, sareng sajabana, khususna roda payun langkung jelas, sareng gampang pikeun nyababkeun fenomena bahaya sapertos di luar kontrol. Kituna, bantalan hub kedah dijaga dina jadwal.

  • QYBZ Deep Groove Ball Bearing III

    QYBZ Deep Alur Bola Bantalan III

    Kisaran aplikasi bantalan bola alur jero pisan lega. Aranjeunna cocog pikeun-speed tinggi sareng ultra-high-speed, adaptasi sareng beban radial sareng aksial dina dua arah, sareng boro peryogi pangropéa. Bantalan bola alur jero seueur dianggo jinis bantalan. Bantalan Okey nyayogikeun rupa-rupa desain, varian sareng ukuran bantalan bola alur jero.

12 Teras> >> Halaman 1/2