Naon bantalan bola alur jero?

Henteu sadayana bantalan balna sami. Jinis desain anu béda dirancang pikeun nyumponan sarat anu khusus, janten upami anjeun sanés insinyur atanapi panyadia (sanaos anjeun kadang-kadang), henteu gampang pikeun milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

Candak salah sahiji jinis bantalan anu paling sering dianggo - bantalan bola alur jero. Ngan kusabab sering dianggo henteu hartosna éta cocog pikeun aplikasi khusus anjeun. Hayu urang tingali dina sababaraha menit ka hareup pikeun langkung seueur inpormasi.

Gaduh bantalan bola alur anu jero pilihan anu leres ayeuna? Hubungi kami dinten ieu pikeun patarosan.

Karakteristik bantalan bola alur jero

Bantalan bola alur jero cocog pisan pikeun nanganan beban ageung sareng gancang gancang ngajalankeun. Aranjeunna tiasa nahan beban radial sareng beban aksial (atanapi dorong) beban. Pondokna, éta mangrupikeun pilihan anu hadé naha bantalan bola alur anu jero bakal gaduh tekanan anu diterapkeun dina kadua sisi bantalan tina poros (radial) sareng sapanjang poros (aksial).

Ieu tulisan anu saé ngajelaskeun bédana antara beban dorong radial sareng aksial.

Kaunggulan tina bantalan bola alur jero

Salian ti serbaguna, bantalan bola alur jero nawiskeun seueur manpaat, kalebet:

· operasi sepi sareng torsi ngamimitian dikurangan

· sababaraha pilihan pelumasan / pelumasan

Jasa minimum atanapi syarat perawatan

Aplikasi tina bantalan bola alur jero

Ayeuna anjeun ngagaduhan pamahaman anu langkung saé ngeunaan bantalan bola alur anu jero, ieu daptar industri anu umumna ngandelkeun aranjeunna:

· Tatanén

·  motor

· Ngolah dahareun

· Pangiriman

· alat-alat mesin

· Sumberdaya ngolah

· Perawatan médis

· Nyitak

· pompa

· rel sareng angkot

· Énergi angin

Solusi khusus aya


Pos waktos: Dec-18-2020