Bubuka pikeun Bantalan

Bantalan bola alur jero: baheulana kawanoh salaku bantalan bal radial tunggal, éta bantalan gulung anu paling sering dianggo. Ciri na nyaéta résistansi gesekan lemah sareng kecepatan luhur. Nalika bantalan ngan ukur nanggung beban radial, sudut kontakna nol. Nalika bantalan bola alur anu jero ngagaduhan clearance radial ageung, éta ngagaduhan kinerja bantalan kontak sudut sareng tiasa nanggung beban aksial ageung.

Self aligning ball bearing: kalayan liang silinder sareng liang kerucut dua jinis struktur, bahan kandangna aya pelat waja, résin sintétik sareng sajabina. Karakteristikna nyaéta raceway ring luar bentukna buleud sareng ngagaduhan kamampuan nyalira nyalira. Éta tiasa ngimbangan kasalahan anu disababkeun ku centrality anu béda sareng deflection aci, tapi kacenderungan relatif tina cincin batin sareng luar kedah henteu langkung ti 3 derajat. Éta utamina nanggung beban radial sareng tiasa nanggung beban aksial alit dina waktos anu sami. Perpindahan aksial tina poros (cangkang) diwatesan dina wates pamiceunan, sareng ngagaduhan fungsi nyalira nyalira. Éta tiasa dianggo normal dina kaayaan condong anu leutik tina bagian jero sareng luar. Éta cocog pikeun bagian-bagian di mana coaxiality tina liang korsi bantalan henteu tiasa dijamin mastikeun.

Bantalan roller silinder: unsur ngagugulung nyaéta bantalan ngagulung sentripetal tina silinder roller. Struktur internal bantalan roller silinder nyoko kana susunan paralel tina gilinding, sareng spacer atanapi blok spacer dipasang diantawis roller, anu tiasa nyegah condong tina roller atanapi gesekan antara rol, sareng sacara efektif nyegah kanaékan torsi puteran . Roller silindris sareng raceway mangrupakeun bantalan kontak linier. Kapasitas beban ageung, utamina nanggung beban radial. Gesekan antara unsur gulung sareng tulang rusuk cincin leutik, anu cocog pikeun rotasi gancang-gancang. Numutkeun naha cincin gaduh flange, éta tiasa dibagi kana dua bantalan roller silinder sapertos Nu, NJ, NUP, N, NF, sareng bantalan roller silinder dua jajar sapertos NNU sareng NN. Bantalan mangrupikeun struktur anu tiasa dipisahkeun tina ring jero sareng cincin luar.

Bantalan roller jarum: roller bearing sareng roller silinder, relatif sareng diaméterna, roller anu ipis sareng panjang. Roller jenis ieu disebut jarum roller. Sanaos gaduh bagian silang alit, bantalanna masih ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur. Jarum roller jarum dilengkepan rol ipis sareng panjang (diameter diaméter D ≤ 5mm, L / D ≥ 2.5, l nyaéta panjang roller). Ku alatan éta, struktur radial kompak. Nalika ukuran diameter jero sareng kapasitas beban sami sareng jinis bantalan anu sanés, diaméter luarna anu pangleutikna, anu khusus cocog pikeun struktur pendukung kalayan ukuran instalasi radial anu kawates. Bantalanna tanpa cincin batin atanapi jarum roller sareng majelis kandang tiasa dipilih numutkeun kasempetan aplikasi anu béda. Dina waktos ieu, permukaan jurnal sareng permukaan liang cangkang anu cocog sareng bantalan langsung dianggo salaku permukaan guling anu jero sareng luar anu ngagolkeunana. Dina urutan pikeun mastikeun kapasitas beban anu sami sareng kinerja operasi salaku bantalan kalayan cincin, teu karasa, akurasi mesin sareng kualitas permukaan permukaan raceway tina poros atanapi liang cangkang luarna kedah sami sareng cincin bantalan. Jenis bantalan ieu ngan ukur tiasa nanggung beban radial.

Bantalan roller tirus: éta kagolong kana bantalan jinis anu misah. Cingcin jero sareng luar bantalanana parantos nganggo tapered. Jenis bantalan ieu tiasa dibagi kana jajaran tunggal, jajaran ganda sareng opat jajar bantalan roller tirus. Baris roller bantalan ramping tunggal tiasa nanggung beban radial sareng beban gabungan aksial dina hiji arah. Nalika bantalan ngasuh beban radial, éta bakal ngahasilkeun komponén aksial, janten peryogi bantalan anu sanés anu tiasa nahan gaya aksial sabalikna pikeun nyaimbangkeun. Dibandingkeun sareng bantalan bola kontak sudut, kapasitas bantalan ageung, kecepatan watesna handap, éta tiasa nanggung beban aksial dina hiji arah, sareng tiasa ngawatesan pamindahan aksial tina poros atanapi cangkang dina hiji arah.

Bantalan roller bola: bantalanna ngagaduhan dua jajar gilinding, jalan balap bola umum di ring luar sareng dua balapan balapan batin dina sudut anu nganggo sumbu bantalan. Titik tengah bunderan lorong luar ring ayana dina sumbu bantalan. Kituna, bantalan mangrupikeun bantalan nyalira sareng henteu peka kana kasalahan alignment antara aci sareng bantalan bantalan, anu tiasa disababkeun ku faktor sapertos simpangan aci. Bantalan roller bola dirancang ogé, anu tiasa nahan teu ngan ukur beban radial tinggi, tapi ogé beban aksial beurat dina dua arah.

Bantalan bola dorong:éta dirarancang pikeun nanggung beban dorong kalayan gancang, sareng diwangun ku cincin mesin cuci kalayan alur balap anu ngagulung bal. Kusabab cingirna bentukna bantal, bantalan bola dorong dibagi kana dua jinis: jinis bantal handap datar sareng jinis bantal bola shering nyalira. Salaku tambahan, bantalan tiasa nanggung beban aksial tapi henteu beban radial. Éta ngan ukur lumaku pikeun bagian-bagian anu gancang sareng beban aksial.

Dorong bantalan roller nyalira: bantalan sakitar sami sareng bantalan roller nyalira. Permukaan pacuan tina cincin bantalan nyaéta permukaan buleud dipuseurkeun kana titik anu saluyu sareng batang tengah bantalan. Roller tina jenis bantalan ieu buleud. Ku alatan éta, éta ngagaduhan fungsi puseuran otomatis sareng henteu peka kana coaxiality sareng poros. Jenis bantalan ieu utamina dianggo dina rig pangeboran minyak, mesin beusi sareng waja, generator hidrolik, motor nangtung, poros baling-baling laut, derek menara, pers ékstrusi, jst

Dorong bantalan rol tirus: dorong bantalan roller tirus tiasa ngawangun konfigurasi bantalan aksial anu kompak. Jenis bantalan ieu tiasa nanggung beban aksial anu beurat, henteu peka kana beban dampak, sareng ngagaduhan kaku anu saé. Kusabab unsur rolling dina dorong roller tirus dorong nyaéta tirus roller, dina struktur, generatrix rolling sareng raceway generatrix tina mesin cuci konvergen dina bantalan


Pos waktos: Dec-18-2020