Kumaha carana milih bantalan anu leres

Mimiti, jaga bantalan sareng lingkunganana tetep bersih

Abdi henteu kedah ngawartosan naon anu lumangsung. Komo upami lebu anu henteu katingali lebet kana bantalan HGF, éta bakal nganggo bantalan éta. Pikeun nempatkeunana sacara langsung, anjeun moal tiasa ngusap pasir di panon anjeun, anu mangrupakeun bebeneran!

Kadua, panggunaan pamasangan kedah ati-ati sareng instalasi anu akurat

Kami moal ngagaduhan raos umum sapertos kitu, upami henteu, maka henteu bantalan bola alur anu jero, balik ka buruan, hal anu paling penting nyaéta henteu kéngingkeun stamping anu kuat, henteu kénging langsung pencét bantalan ku palu, henteu sieun rusak, anjeun rusak deformasi, kumaha carana, nanggung karugian nyalira, ha ha, sareng teu kénging mindahkeun tekanan ngalangkungan awak.

Katilu, anggo alat pamasangan anu pas sareng akurat

Coba ngagunakeun alat khusus sareng cobian ulah nganggo lawon sareng serat pokok.

Kaopat, pikeun nyegah korosi bantalan, entong nganggo lepuh

Bantalan Qyzc didamel tina waja halus, tapi ogé sieun ku cai. Upami anjeun henteu percanten, rendam kana cai, ha ha, nalika anjeun nyandak bantalan ku tangan, anjeun kedah nyeuseuh kesang dina leungeun anjeun, sareng dilapiskeun ku minyak mineral anu saé sateuacan operasi. Dina usum hujan sareng usum panas, perhatosan khusus pikeun nyegah karat. Entong ngawartosan naon anu matak sieun karat. OKÉ, cobi éta nyalira teras tingali naon hasil karatna!

Épéktip pikeun nalungtik gajih sareng minyak pelumas anu dianggo pikeun ngartos kaayaan operasi bantalan qyzc. Tangtosna, kabocoran, perubahan warna sareng buruk minyak atanapi minyak tiasa ditilik tina beueus, kokotor, bubuk beusi, jst.

Éta dianggap yén upami aya kabocoran pelumas sareng masalah luar negeri sapertos bubuk beusi sareng bubuk logam dicampur, jumlah kabocoran, suhu sareng geter bantalan bola alur anu jero kedah dititénan sacara rutin. Upami aya kalainan, pangropéa mimiti bakal dilaksanakeun.


Pos waktos: Dec-18-2020