Kumaha carana milih bantalan anu leres

Karakteristik bantalan roller tirus

Bantalan roller tirus mangrupikeun bantalan jenis anu misah. Cingir jero sareng luar bantalanana gaduh lintasan tapered, sareng rolna bentukna kerucut. Roller sareng raceway aya hubunganana, anu tiasa nanggung beban gabungan radial sareng aksial beurat, sareng ogé tiasa nanggung beban aksial murni. Langkung ageung sudut kontakna, langkung luhur kapasitas bantalan aksial.

Desain roller tirus kedahna ngajantenkeun garis hubungan antara roller sareng balap jero sareng luar ngalegaan sareng nyebrang titik anu sami dina poros bantalan pikeun ngawujudkeun gulung murni.

Bantalan roller tirus anu énggal dirancang pikeun struktur bertulang. Diaméter roller ningkat, panjang gilinding diperpanjang, sareng jumlah gilinding ningkat. Kapasitas bantalan sareng umur kacapean tina bantalan sacara nyata ningkat ku ngagunakeun roller cembung. Kontak buleud sareng kerucut dianggo antara raray tungtung ageung sareng tulang rusuk ageung tina roller, anu ningkatkeun pelinciran.

Jenis bantalan ieu tiasa dibagi kana jajaran tunggal, jajaran ganda sareng opat jajar bantalan roller tirus. Jenis bantalan ieu ogé nganggo produk seri Inggris.

Jinis kandang bantalan roller tirus

Kaseueuran bantalan roller tapered didamel tina kandang baja anu diteken. Nanging, nalika diaméter luar bantalan langkung ageung tibatan 650mm, kurung sareng liang kolom dianggo.

Pamakéan utama

Baris tunggal: roda hareup, roda tukang, spindle alat mesin, mobil as, pabrik ngagiling, mesin konstruksi, mesin angkat, mesin percetakan sareng sababaraha alat perlambatan.

Baris dobel: alat mesin spindle, lokomotif sareng saham ngagugulung

Opat jajar: gulung sokongan


Pos waktos: Dec-18-2020