Warta

  • Pos waktos: Dec-18-2020

    Perkenalan pikeun Bantalan bola alur Deep: baheulana kawanoh salaku bantalan bola radial tunggal, éta bantalan gulung anu paling sering dianggo. Ciri na nyaéta résistansi gesekan lemah sareng kecepatan luhur. Nalika bantalan dina ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-18-2020

    Naon bantalan bola alur jero? Henteu sadayana bantalan balna sami. Jinis desain anu béda dirancang pikeun nyumponan sarat anu khusus, janten upami anjeun sanés insinyur atanapi supplier (sanaos anjeun kadang-kadang), éta henteu teras-terasan ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-18-2020

    Faktor naon anu mangaruhan fit bantalan? Tujuan tina fit fit nyaéta ngajantenkeun ring jero atanapi bantalan luar pageuh pageuh sareng aci atanapi cangkang, supados hindari geser aksial atanapi kuriling dina silih match ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-18-2020

    Kumaha milih bantalan anu leres Mimiti, jaga bantalan sareng lingkunganana tetep bersih Abdi henteu kedah nyaritakeun naon anu lumangsung. Komo upami lebu anu henteu katingali lebet kana bantalan HGF, éta bakal nganggo bantalan éta. Pikeun nempatkeun éta blun ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-18-2020

    Kumaha carana milih bantalan anu leres Karakteristik bantalan roller tirus Bantalan roller tirus nyaéta bantalan jenis anu misah. Cingir jero sareng luar bantalanana gaduh lintasan tapered, sareng rolna bentukna kerucut ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-18-2020

    Naon kaku tina bantalanana? Kakuatan bantalan ngarujuk kana jumlah kakuatan anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun unit deformasi tina bantalan. Deformasi elastis tina bantalan rolling leutik pisan, anu tiasa dipaliré ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-18-2020

    Kumaha carana lubricate bantalan stainless steel leres? Sababaraha urang ukur merhatoskeun pamasangan bantalan stainless steel. Sakali aranjeunna hasil dipasang, aranjeunna teras-terasan ngémutan pangropéa engké. Nyatana, anu ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-18-2020

    Kumaha ngalereskeun cincin jero sareng luar arah QYBZ Fungsi utama bantalan QYBZ nyaéta ngadukung awak puteran mékanis, mastikeun posisi kerja sareng akurasi aci sareng bagian transmisi dina poros, ...Maca deui »

12 Teras> >> Halaman 1/2