Bantalan Hub

  • QYBZ Hub Bearing I

    QYBZ Hub Bantalan I

    Fungsi utama bantalan hub mobil nyaéta nanggung beban sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub roda. Éta henteu ngan ukur ngasuh beban aksial tapi ogé ngandung beban radial. Éta mangrupikeun bagian anu penting pisan.

    Bantalan roda mobil tradisional diwangun ku dua sét bantalan roller tirus atanapi bantalan bola. Pamasangan, minyak, panyegelan sareng pangaturan clearance tina bantalan dilumangsungkeun dina jalur produksi mobil.

    Struktur ieu nyusahkeun pikeun dirakit di pabrik mobil, biaya tinggi sareng reliabilitas anu kirang. Sumawona, nalika mobil aya dina titik pangropéa, bantalanna kedah diberesihan, diminyakan sareng disaluyukeun.

  • QYBZ Hub Bearing III

    QYBZ Hub Bantalan III

    Bantalan roda nyaéta bantalan khusus anu dilarapkeun kana roda mobil, anu nanggung beurat sadaya kendaraan, gaya akselerasi, gaya deselerasi, ngarobah kakuatan gurat, sareng geter sareng pangaruh anu disababkeun ku kaayaan jalan. Dina urutan pikeun mastikeun kasalametan sareng reliabilitas nalika ngerem, sistem ngerem anti-konci (ABS) ogé janten langkung populér. Kusabab kitu, pasar gaduh paménta anu ningkat pikeun unit bantalan hub roda kalayan sénsor internal. Bantalan roda tiasa dibagi kana jinis generasi kahiji, kadua sareng katilu numutkeun kamekaranana.

  • QYBZ Hub Bearing II

    QYBZ Hub Bantalan II

    Bantalan hub roda mangrupakeun bagian perjalanan anu penting dina mobil. Gandar hub tanggung jawab pikeun ngirangan résistansi gesekan nalika chassis ngajalankeun sareng ngajaga nyetir normal mobil. Upami bantalan hub gagal, éta tiasa nyababkeun noise, pemanasan bantalan, sareng sajabana, khususna roda payun langkung jelas, sareng gampang pikeun nyababkeun fenomena bahaya sapertos di luar kontrol. Kituna, bantalan hub kedah dijaga dina jadwal.

  • Hub Bearing

    Bantalan Hub

    Bantalan hub dianggo dina poros mobil pikeun nanggung beban sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub roda. Éta henteu ngan ukur ngasuh beban aksial tapi ogé ngandung beban radial. Ieu mangrupikeun bagian penting tina beban kendaraan sareng rotasi.

    Fungsi utama bantalan hub mobil nyaéta nanggung beban sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub roda. Éta henteu ngan ukur ngasuh beban aksial tapi ogé ngandung beban radial. Éta mangrupikeun bagian anu penting pisan.

    Bantalan roda mobil tradisional diwangun ku dua sét bantalan roller tirus atanapi bantalan bola. Pamasangan, minyak, panyegelan sareng pangaturan clearance tina bantalan dilumangsungkeun dina jalur produksi mobil.