Bantalan Hub

Pedaran pondok:

Bantalan hub dianggo dina poros mobil pikeun nanggung beban sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub roda. Éta henteu ngan ukur ngasuh beban aksial tapi ogé ngandung beban radial. Ieu mangrupikeun bagian penting tina beban kendaraan sareng rotasi.

Fungsi utama bantalan hub mobil nyaéta nanggung beban sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub roda. Éta henteu ngan ukur ngasuh beban aksial tapi ogé ngandung beban radial. Éta mangrupikeun bagian anu penting pisan.

Bantalan roda mobil tradisional diwangun ku dua sét bantalan roller tirus atanapi bantalan bola. Pamasangan, minyak, panyegelan sareng pangaturan clearance tina bantalan dilumangsungkeun dina jalur produksi mobil.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

Bantalan hub dianggo dina poros mobil pikeun nanggung beban sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub roda. Éta henteu ngan ukur ngasuh beban aksial tapi ogé ngandung beban radial. Ieu mangrupikeun bagian penting tina beban kendaraan sareng rotasi.

Fungsi utama bantalan hub mobil nyaéta nanggung beban sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub roda. Éta henteu ngan ukur ngasuh beban aksial tapi ogé ngandung beban radial. Éta mangrupikeun bagian anu penting pisan.

Bantalan roda mobil tradisional diwangun ku dua sét bantalan roller tirus atanapi bantalan bola. Pamasangan, minyak, panyegelan sareng pangaturan clearance tina bantalan dilumangsungkeun dina jalur produksi mobil.

Struktur

Struktur na diwangun ku korsi bantalan, flange, ring jero, kandang, elemen rolling, sensor ABS, ring gear induksi, baud kakuatan tinggi, komponén sealing sareng komponén séjén.

Aplikasi

Struktur ieu nyusahkeun pikeun dirakit di pabrik mobil, biaya tinggi sareng reliabilitas anu kirang. Sumawona, nalika mobil aya dina titik pangropéa, bantalanna kedah diberesihan, diminyakan sareng disaluyukeun.

Unit bantalan hub dikembangkeun dumasar kana standar bantalan bola kontak sudut standar sareng bantalan roller tirus. Butuh dua sét bantalan salaku hiji. Éta ngagaduhan kaunggulan kinerja perakitan anu saé, ngaleungitkeun panyaluyuan clearance, beurat enteng, struktur kompak, kapasitas beban ageung, bantalan panyegelan tiasa dieusian ku gajih sateuacanna, segel hub éksternal disingkirkeun sareng perawatan gratis. Éta parantos seueur dianggo dina mobil Aya ogé trend laun ngembangna aplikasi treuk.

Kunaon Kami?

Shandong qianyong impor sareng ekspor perdagangan Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional bantalan hub mobil. Salaku tambahan pikeun outsourcing bahan baku, perusahaan gaduh lini produksi bagian nyalira, garis perlakuan panas otomatis, pesawat, bunderan luar, raceway, circle internal, superfinishing sareng alat-alat sanés; utamina ngahasilkeun hub roda mobil, kabayang tegangan, mesin setir, AC, bola luar UC, mesin pertanian, bola alur jero, non-standar sareng spésifikasi bantalan séjén. Perusahaan gaduh téknologi produksi anu indah, alat-alat canggih, hartosna deteksi lengkep sareng kualitas produk anu stabil sareng dipercaya. Produkna dasarna dijual ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng nagara sareng daérah sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali