Bantalan Bola Alur Jero

Pedaran pondok:

Kisaran aplikasi bantalan bola alur jero pisan lega. Aranjeunna cocog pikeun-speed tinggi sareng ultra-high-speed, adaptasi sareng beban radial sareng aksial dina dua arah, sareng boro peryogi pangropéa. Bantalan bola alur jero seueur dianggo jinis bantalan. Bantalan Okey nyayogikeun rupa-rupa desain, varian sareng ukuran bantalan bola alur jero.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Shandong qianyong impor sareng ekspor perdagangan Co., Ltd. mangrupikeun pabrik bantalan ilmiah sareng téknologi ngahijikeun R & D, produksi sareng penjualan. Didirikeun taun 1987 sareng didaptarkeun salaku Shandong qianyong impor sareng ekspor perdagangan Co., Ltd. di 2019, éta utamina urusanna dina bantalan non-standar, khusus sareng umum.

Rincian Produk

Bantalan bola alur jero mangrupikeun jinis bantalan anu paling umum. Dasar bantalan bola alur dasar diwangun ku cincin luar, cincin batin, sakumpulan bola waja sareng sakumpulan pigura panahan. Struktur na saderhana, gampang dianggo, mangrupikeun produksi anu paling umum, jinis bantalan anu paling seueur dianggo. Bantalan bola alur jero tiasa dianggo dina instrumen presisi, girboks, instrumen, motor, peralatan rumah tangga, mesin pembakaran internal, kendaraan transportasi, mesin pertanian, mesin konstruksi, mesin rékayasa, yo yo, jsb.

Produk Tembongkeun

2
1
3

Jenis

Aya dua jinis bantalan bola alur jero: baris tunggal sareng jajaran ganda. Struktur bal alur jero ogé dibagi kana segel sareng struktur kabuka. Jinis kabuka hartosna yén bantalanna henteu ngagaduhan struktur panyegelan, sareng bola alur jero anu disegel dibagi kana segel debu sareng segel buktina minyak. Bahan tutup segel debu nyaéta pelat pelat waja, anu ngan ukur tiasa nyegah lebu tina lebet jalan tol. Jinis buktina minyak mangrupikeun segel minyak kontak, anu sacara efektif tiasa nyegah gajih dina bantalan tina kakeueum.

Struktur sareng Karakteristik

Bantalan bola alur jero kagolong kana bantalan anu henteu tiasa dipisahkeun, strukturna saderhana, sareng éta seueur dianggo. Salaku tambahan kana jinis dasarna, bantalan bola alur anu jero ogé ngagaduhan sababaraha rupa struktur, sapertos: bantalan bola alur anu jero kalayan tutup debu, bantalan bola alur anu jero kalayan cincin segel karét, bantalan bola alur anu jero kalayan alur stop, bal alur jero anu sarat bantalan kalayan kapasitas beban ageung sareng bola beban gap.

Bantalan bola alur anu jero utamina ngandung beban radial, tapi ogé tiasa nahan beban radial boh beban aksial. Éta cocog pikeun operasi gancang. Nalika éta ngan ukur nanggung beban radial, sudut kontakna nol. Nalika bantalan bola alur anu jero ngagaduhan clearance radial ageung, éta ngagaduhan kinerja bantalan kontak sudut sareng tiasa nanggung beban aksial ageung. Koéfisién gesekan bantalan bola alur anu jero pisan leutik sareng kecepatan watesna luhur, tapi henteu cocog pikeun nanggung beban beurat. Nalika clearance radial langkung ageung, kapasitas bantalan aksial ningkat, sareng sudut kontakna nol dina kakuatan radial murni. Nalika aya kakuatan aksial, sudut kontak langkung ageung tibatan nol.

Aplikasi

Bantalan bola alur anu jero utamina ngandung beban radial, tapi ogé tiasa nahan beban radial boh beban aksial. Nalika éta ngan ukur nanggung beban radial, sudut kontakna nol. Nalika bantalan bola alur anu jero ngagaduhan clearance radial ageung, éta ngagaduhan kinerja bantalan kontak sudut sareng tiasa nanggung beban aksial ageung. Koefisien gesekan bantalan bola alur anu jero pisan leutik sareng kecepatan watesna ogé luhur pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali