Bantalan Bola Alur Jero

  • QYBZ Deep Groove Ball Bearing III

    QYBZ Deep Alur Bola Bantalan III

    Kisaran aplikasi bantalan bola alur jero pisan lega. Aranjeunna cocog pikeun-speed tinggi sareng ultra-high-speed, adaptasi sareng beban radial sareng aksial dina dua arah, sareng boro peryogi pangropéa. Bantalan bola alur jero seueur dianggo jinis bantalan. Bantalan Okey nyayogikeun rupa-rupa desain, varian sareng ukuran bantalan bola alur jero.

  • QYBZ Deep Groove Ball Bearing I

    QYBZ Jero Alur Bola Bantalan I

    Bantalan bola alur anu jero cocog pikeun operasi gancang-gancang atanapi bahkan kecepatan tinggi pisan, sareng awét pisan tanpa sering dirawat. Jinis bantalan ieu ngagaduhan koefisien gesekan alit, kecepatan wates luhur, sareng sababaraha rentang ukuran sareng bentuk. Hal ieu digunakeun dina instrumen presisi, motor low-noise, mobil, motor sareng industri mesin umum. Éta mangrupikeun jinis bantalan anu paling seueur dianggo dina industri mesin. Utamana nanggung beban radial, tapi ogé tiasa nanggung jumlah beban aksial.

  • QYBZ Deep Groove Ball Bearing II

    QYBZ Jero Alur Bola Bantalan II

    Bantalan bola alur anu jero cocog pikeun operasi gancang-gancang atanapi bahkan kecepatan-gancang pisan, sareng awét pisan sareng henteu kedah sering dirawat. Jinis bantalan ieu ngagaduhan koefisien gesekan alit, kecepatan wates luhur, sareng sababaraha rentang ukuran sareng bentuk. Hal ieu digunakeun dina instrumen presisi, motor low-noise, mobil, motor sareng industri mesin umum. Éta mangrupikeun jinis bantalan anu paling seueur dianggo dina industri mesin. Utamana nanggung beban radial, tapi ogé tiasa nanggung jumlah beban aksial.

  • Deep Groove Ball Bearing

    Bantalan Bola Alur Jero

    Kisaran aplikasi bantalan bola alur jero pisan lega. Aranjeunna cocog pikeun-speed tinggi sareng ultra-high-speed, adaptasi sareng beban radial sareng aksial dina dua arah, sareng boro peryogi pangropéa. Bantalan bola alur jero seueur dianggo jinis bantalan. Bantalan Okey nyayogikeun rupa-rupa desain, varian sareng ukuran bantalan bola alur jero.