Taros Kami

Shandong deet Yong Impor sareng Ékspor Co., Ltd.

Alamat

A-1403-8, blok pérak, Jalan Minghu Kulon, Kacamatan Tianqiao, Kota Jinan, Propinsi Shandong

Telepon

0086 16536352555

18063597728

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami