Tentang Kami

Shandong deet Yong Impor sareng Ékspor Co., Ltd.

Saha Kami?

Shandong qianyong impor sareng ekspor perdagangan Co., Ltd. mangrupikeun pabrik bantalan ilmiah sareng téknologi ngahijikeun R & D, produksi sareng penjualan. Didirikeun taun 1987 sareng didaptarkeun salaku Shandong qianyong impor sareng ekspor perdagangan Co., Ltd. di 2019, éta utamina urusanna dina bantalan non-standar, khusus sareng umum.

Kaahlian & Pangalaman

Saatos dalapan taun pamekaran gancang-gancang, bantalanna laun-laun sadar kana kabisat maju ti alit dugi ka ageung, ti lemah ka kuat. Produk ti desain, panilitian sareng pamekaran dugi ka produk akhir, sadayana ku perusahaan nyalira. Ayeuna, perusahaan parantos ngawangun manajemén sareng modeu kontrol inpormasi, sistematisasi, standarisasi, prosés sareng data, sareng ngagaduhan peralatan produksi canggih kelas dunya. Alat-alat CNC digunakeun pikeun ngarengsekeun prosés akhir giliran, sareng prosés ngagiling sareng prosés CNC parantos ngahontal 100%. Dina waktos anu sasarengan, alur ganda alat panggilingan primér dianggo pikeun ngolah bantalan jajar ganda. Salaku tambahan, lathe vertikal CNC sareng pabrik nangtung CNC sadayana dianggo dina bengkel anu super ageung, sareng tingkat akurasi produk anu ageung tiasa ngahontal P5, anu salajengna ningkatkeun akurasi produk. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 300 jinis bantalan non-standar sareng bantalan khusus sapanjang taun, sareng SL / NCF roller silinder anu dimuat lengkep (sl181840-sl1818 / 500, sl183024-sl183080, sl182924-sl182980, ncf1840-ncf18 / 500, ncf3024- ncf3-80, ncf2924-ncf2980) parantos aya dina saham. Éta cocog pikeun nyukur, reducer pamawa beton, pompa hidrolik, mesin rékayasa, bijih, metalurgi, damel kapal minyak sareng industri sanés. Bantalan bola alur jero (tipe kuda, tipe), bantalan terisolasi listrik, bantalan roller bola (CA, MB, e, E1), roller silinder anu dimuat SL / NCF (sl181840-sl1818 / 500, sl183024-sl183080, sl182924-sl182980, ncf1840-ncf18 / 500, ncf324-ncf3-80, ncf2924-ncf2980) dieusian pinuh. Éta cocog pikeun nyukur, reducer pamawa beton, pompa hidrolik, mesin rékayasa, bijih, metalurgi, damel kapal minyak sareng industri sanés.

Naha Pilih Kami?

Téknologi canggih, kualitas alus teuing, jasa saatos-jualan haneut tur wijaksana ngajantenkeun Futai ngembangkeun gancang dina ngan sababaraha taun, sareng parantos janten perusahaan pangembangan sareng pabrik panggedéna di Asia pikeun panurun tina kendaraan angkutan beton, gunting, bantalan spindle pompa hidrolik sareng deet Yong bantalan. Teruskeun konsép pangembangan anyar "sains sareng téknologi salaku kakuatan, kualitas pikeun kahirupan", sahingga dina ngembangkeun industri bantalan, bantalan qianyong henteu ngan ukur ngudag pamimpin negeri, tapi ogé bertékad pikeun asup ka dunya. Produkna utamina dianggo dina panambangan sareng metalurgi, mesin konstruksi, alat mesin sareng motor, sareng parantos dijual ogé di langkung ti sapuluh nagara sareng daérah di Éropa, Asia Tenggara sareng Wétan Tengah.

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami