• DEEP GROOVE BALL BEARING
  • HUB BEARING
  • spherical-roller-bearings

Aplikasi tina bantalan QYZC

QYZC Bearing parantos ngalayanan industri anu béda-béda di dunya
  • Machine tool industry

    Industri pakakas mesin

  • Power generation equipment

    Alat-alat pembangkit listrik

  • Mining equipment

    Parangkat tambang

  • Automobile industry

    Industri mobil

  • Train industry

    Industri karéta

  • shipbuilding industry

    industri kapal

tingali sadayana
QYZC ngajamin kualitas produk sareng jasa pangsaéna
  • Bubuka pikeun Bantalan
    Perkenalan pikeun Bantalan bola alur Deep: baheulana kawanoh salaku bantalan bola radial tunggal, éta bantalan gulung anu paling sering dianggo. Ciri na nyaéta résistansi gesekan lemah sareng kecepatan luhur. Nalika bantalan ngan ukur nanggung beban radial, sudut kontakna nol. Nalika bantalan bola alur anu jero ngagaduhan clearance radial ageung, éta ngagaduhan performa sudut ...
    maca deui
  • Naon bantalan bola alur jero?
    Naon bantalan bola alur jero? Henteu sadayana bantalan balna sami. Jinis desain anu béda dirancang pikeun nyumponan sarat anu khusus, janten upami anjeun sanés insinyur atanapi panyadia (sanaos anjeun kadang-kadang), henteu gampang pikeun milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun. Candak salah sahiji jinis bantalan anu paling sering dianggo - bantalan bola alur jero. Ngan kusabab éta ...
    maca deui
  • Faktor naon anu mangaruhan bantalan ...
    Faktor naon anu mangaruhan fit bantalan? Tujuan tina fit fit nyaéta ngajantenkeun ring jero atanapi bantalan luar pageuh pageuh sareng aci atanapi cangkang, supados hindari geser aksial atanapi kuriling dina permukaan anu cocog. Geser anu henteu pikaresepeun sapertos kieu (disebat ngarayap) bakal nyababkeun pemanasan anu teu normal, anggo tina permukaan jalangan (anu bakal ngajantenkeun beusi anu parantos nganggo ...
    maca deui
  • Opat poin pikeun perhatian dina Ove ...
    Kumaha milih bantalan anu leres Mimiti, jaga bantalan sareng lingkunganana tetep bersih Abdi henteu kedah nyaritakeun naon anu lumangsung. Komo upami lebu anu henteu katingali lebet kana bantalan HGF, éta bakal nganggo bantalan éta. Pikeun nempatkeunana sacara langsung, anjeun moal tiasa ngusap pasir di panon anjeun, anu mangrupakeun bebeneran! Kadua, panggunaan pamasangan kedah ati-ati sareng instalasi anu akurat Kami moal ...
    maca deui
  • Karakteristik sareng aplikasi ...
    Kumaha carana milih bantalan anu leres Karakteristik bantalan roller tirus Bantalan roller tirus nyaéta bantalan jenis anu misah. Cingir jero sareng luar bantalanana gaduh lintasan tapered, sareng rolna bentukna kerucut. Roller sareng raceway aya hubunganana, anu tiasa nanggung beban gabungan radial sareng aksial beurat, sareng ogé tiasa nanggung beban aksial murni. Langkung ageung c ...
    maca deui